Hulphond PTSS

Een hulphond wil ook graag gewoon hond zijn

Hulphond Boy heeft bal opgegraven

We hebben weer fijn aan het strand gewandeld en gespeeld. Iets wat we elke dag tussen de middag doen. Aan zee ben ik helemaal in mijn element. Ik mag dan lekker los en ronddollen. Heerlijk dat mijn baasje mij, naast hulphond, ook gewoon hond laat zijn!

Hier kunnen jullie zien dat ik gek ben op kuilen graven. Dat doe ik vooral om 2 redenen: ten eerste laat ik altijd mijn bal er in vallen en probeer ik hem vervolgens eruit te wippen met mijn neus. Ten tweede is het ook heerlijk om, na de harde graafwerkzaamheden, lekker af te koelen in het opgegraven koele zand. Ik kan niet wachten tot het zomer is, dan vind ik dat helemaal super!

Previous Post
20 maart 2017
Next Post
20 maart 2017

No Comments

Leave a Reply

Related Posts