Over Sandra

Ik ben Sandra. In 2007 heb ik compleet het werkend roer omgegooid. Ik miste maatschappelijke zingeving in mijn werk en ik wilde graag mijn passie voor honden omzetten in werk. Nu ben ik al jaren geen econoom meer, maar een kynologisch gedragstherapeut en een hulphondencoach. Ik werk niet meer als manager bij multinationals, maar ik ben eigenaar van Puur Honden. Ik help met veel inzet en plezier allerlei mensen en honden om hun relatie te verbeteren en om ongewenst gedrag te veranderen in gewenst gedrag. Ik leid zelf hulphonden op en begeleid mensen met lichamelijke en psychische beperkingen om hun eigen hulphond op te leiden. Keer op keer word ik verrast door het fenomeen hond en wat hij betekent voor de mens. Recent kwam ik een prachtig filmpje tegen op YouTube: God made a dog. In 5 minuten wordt prachtig uitgelegd wat ik bedoel met dit fenomeen.

De kracht van honden is nog bij velen onbekend. Ook de omgang met honden is nog lang niet zoals ik dit zou wensen. Toen ik werd gevraagd door uitgeverij Lucht om een boek te schrijven waarin ik mijn kennis en ervaring over (hulp)honden mocht delen, hoefde ik niet lang na te denken. ‘Een hond helpt iedereen’ is het resultaat. 9 April 2017 was de officiële boekpresentatie. Lees meer over mijn boek en bestel deze direct via het blog over mijn boek.

Mijn enthousiasme om meer te delen over (hulp)honden was aangewakkerd en ik besloot mijn oude website om te bouwen tot de website waar je nu bent beland. Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan alle kennis, blije berichten en belevenissen die ik deel en die door mijn gastbloggers worden gedeeld. Dagelijks worden wij bijgestaan door onze allerliefste maatjes. Ik stel ze onder Gastbloggers graag aan jullie voor. Wil je ons dagelijks volgen, ga dan naar Facebook of ga naar Instagram om de laatste foto’s en video’s te bekijken.

Hulphondencoach Sandra Dekker met Golden doodle Isa

 

Met veel plezier werk ik als kynologisch gedragstherapeut en hulphondencoach. Woon je in de regio van Haarlem en wil je door mij begeleid worden, stuur dan een e-mail naar sandra@puurhonden.nl. Ga naar ‘Ervaringen met Sandra‘ als je eerst ervaringen wilt lezen van mensen die ik heb begeleid.

Puur Honden           KVK Haarlem 54344743